2100: A Space






Novelty

Fredag 6. september kl 18.00 - SALT, Langhuset

Året er 2100. Jorda har utslettet seg selv i en atomkrig. Kapteinen James Briggs, en hvit heterofil mann fra Amerika, overlever og flyter rundt i det uendelig svarte verdensrommet.

Plutselig skinner et skarpt lys gjennom det evige mørket og noe utenomjordisk plukker opp amerikaneren, og endrer historiens kurs for alltid. Sammen med den uovervinnelige heltinnen. Botilda Boranus må James kjempe for å overleve og for at den onde herskeren ikke skal ta over hele universet.
2100: A Space Novelty er en hyllest til sci-fi sjangeren og Cut Mustard tar deg med på en imponerende reise gjennom dimensjoner.
Det blir romferd, det blir romvesen, det blir lasere!

Cut Mustard Theatre ble dannet av seks studenter som gikk ut fra Jacques Lecoq i 2017. Siden da har de turnert verden over med forestillingen og høstet strålende kritikker fra både publikum og anmeldere.

Forestillingen spilles på engelsk

Skuespillere:

Preben Rongve

Eline Øverby

Ingrid Alice Kolnes Aass

Tuva Moen

Kristoffer Egset

ID: 18 år

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oslo Fringe Festival er en teaterfestival som samler byens mange frigrupper. Her kan du oppleve byens frie scenekunstnere og deres egenproduserte forestillinger innenfor et vidt spekter av sjanger og uttrykk.

www.oslofringe.no
@oslofringe